Dom > Новости > Sadržaj

Контактирајте нас

Додај: Бр.45, Економска заједница Ксиадапу, село Гаопу, Таипинг град, Цонгхуа, Гуангџоу, Гуангдонг, Кина

Зип: 510990

Тел: + 86-020-89854282 / 89854472

Факс: + 86-020-89854196

Е-маил: екпорт33@броадиа.цом

Избор типова трака
Mar 14, 2018

Постоји много врста лепљивих трака, а на површини има много врста лепкова. Због тога су перформансе и снаге различитих марака трака различите. Стога, приликом куповине трака треба узети у обзир следеће факторе:


Микропорозност жељеног лепка: због адхезивног ефекта лепљиве траке, то је зато што влага лепка на адхезивној површини лепљиве траке продире у адхезивни материјал након што се лепљива трака брзо осуши, тако да се љепило трака постаје део адхезивног материјала. Због тога је микропорозност жељене површине адхезива веома важна за одабир лепљиве траке. Ако микропорозни материјал уређаја има већу моћ апсорпције влаге, лепак се мора користити за брзо коагулацију лепљиве траке, док се трака са споријом брзином коагулације мора користити. Или лепљива трака која садржи више лепка.


Љепило за траке: Лепљива трака се наноси на траку за траку на крају траке произвођача и обично се потпуно осуши. Након што је лепљива трака превише мокра, трака ће се држати заједно и тешко је отворити траку. Неки се не могу користити уопште.